Суд розгляне бездіяльність Шемчука щодо ремонту доріг

17 вересня 2013 року у Львівському окружному адміністративному суді  відбудеться попереднє судове засідання у справі за позовом МГО «Молодь за розвиток Львівщини» до ЛОДА та її голови щодо бездіяльності у питанні ремонту доріг в області.

Провадження в даній адміністративній справі було відкрито ухвалою суду від 2 вересня.

Нагадаємо, МГО «Молодь за розвиток Львівщини» в особі її керівника Богдана Хруставчука подала позов у Львівський окружний адміністративний суд з проханням визнати бездіяльність Львівської облдержадміністрації та голови Львівської ОДА по організації виконання обласного бюджету за Програмою фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік – протиправною.

Судовим позовом до ЛОДА та її голови МГО «Молодь за розвиток Львівщини» розпочала рух «За якісні дороги». В межах цього проекту організація об’єднує громаду Львівщини у боротьбі за підвищення якості доріг в області. «Молодь за розвиток Львівщини» має на меті контролювати процес ремонту доріг на Львівщині та законним шляхом примусити владу належно виконувати свої обов’язки. Приєднуйтесь до руху на сайті www.molodza.lviv.ua.

Прес-служба МГО «Молодь за розвиток Львівщини»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: