У Львові проведуть Літню школу для прийомних сімей

Упродовж 6-8 вересня 2013 року працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно із Львівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть триденний виїзний навчальний семінар «Літня школа для прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу». Захід відбудеться на базі відпочинкового комплексу «Перлина Львова», смт. Брюховичі.

Під час заходу працівники із соціальної роботи проведуть навчання  для прийомних батьків та батьків-вихователів відповідно до програми підвищення кваліфікації, а також заходи для дітей та дорослих для змістовного та цікавого проведення дозвілля (конкурси, родинні свята).

Окрім цього, для учасників заходу відбудеться показовий виступ лицарів Ордену Паладинів ГО «Спілка молоді «Нове покоління»»  та майстер-класи від МО «Пласт НСОУ».

«Метою Літньої школи є підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів, надання їм необхідних нових знань з особливостей виховання дітей у прийомних сім’ях та ДБСТ, а також неформальне спілкування та спільне проведення вільного часу у мальовничому куточку Львівської області», - повідомив Максим Годяк, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: