Сех вимагає від уряду виділити кошти на аварійну дорогу

Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Ірина Сех вимагає від прем’єр-міністра України Миколи Азарова виділити кошти для проведення ремонту дороги «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка» на ділянці в Кам'янка-Бузькому районі, яка є аварійно небезпечною. Про це йдеться у депутатському запиті  народного депутата на адресу керівника уряду. 

«До мене звертаються жителі Кам'янка-Бузького району із скаргами на незадовільний стан дороги «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка» на ділянці в Кам'янка-Бузькому районі (км 114 км. +532 – км 148 + 470). Дорога на цій ділянці є аварійно-небезпечною. У зв’язку з цим перевізники відмовляються здійснювати рейси в цьому напрямку, що спричиняє соціальну напругу. Цей відрізок дороги має дуже важливе значення для району і для кожного населеного пункту зокрема, адже ця магістраль з’єднує різні об’єкти соціальної інфраструктури, і від її належного функціонування інколи залежить життя людини», - зазначає народний депутат.

Як йдеться в документі, за результатами розгляду депутатського звернення Ірини Сех Державне агентство автомобільних доріг України провело обстеження ділянки дороги  Т-14-25  «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка» протяжністю 34 км, за результатами якого визначено обсяги робіт з відновлення транспортно-експлуатаційного стану дороги до нормативних показників. Згідно з підрахунками, здійсненими Укравтодором, вартість ремонтних робіт на  цьому відрізку становитиме 38,8 млн. грн. Проте фінансових ресурсів для виконання робіт у повному обсязі немає.

«Враховуючи аварійно-небезпечну ситуацію на згаданому відрізку дороги, з метою попередження нещасних випадків прошу прийняти рішення щодо виділення коштів у сумі, достатній для проведення ремонту дороги «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка» на ділянці в Кам'янка-Бузькому районі відповідно до підрахунків, здійснених Укравтодором. Для здійснення відповідних заходів прошу доручити Міністерству інфраструктури України, Державному агентству автомобільних доріг України провести невідкладні роботи з капітального та поточного ремонтів зазначених вище ділянок автомобільних доріг та при формуванні проекту Державного бюджету України на 2014 рік врахувати потреби Львівської області в коштах, необхідних для проведення капітального та поточного ремонтів автомобільних доріг загального користування, відповідно до пропозицій, наданих Укравтодором», - зазначає народний депутат.

 

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: