Для мешканців та гостей Львова розробили мобільний додаток Lviv Travel Places

Мобільний гід Lviv Travel Places, який містить інформацію про цікаві місця та об’єкти Львова, доступний на туристичному порталі. Його розробили за співпраці Львівської міської ради та компанії Ideas World.

З допомогою цього додатку уся інформація про об’єкти, які є на офіційному туристичному сайті міста www.lviv.travel, може бути доступною на смартфоні. Мобільний гід містом є зручною опцією для туристів та мешканців Львова, яка не дозволить загубитись серед безлічі цікавинок.

«Додаток містить вичерпну інформацію про цікаві місця Львова. Можна вибрати об’єкт, який Вас цікавить, прочитати про нього повну інформацію, подивитись фото, сформувати маршрут до цього місця пішки, автомобілем чи з допомогою громадського транспорту. Місця  згруповані за категоріями: музеї, театри, пам'ятки, ресторани, готелі та ін. Зручним є пошук місць з допомогою карти та можливість фільтрувати їх по категоріях», - повідомляють у відділі промоції міста.

Мобільний додаток Lviv Travel Places доступний для смартфонів з операційною системою iOs та Android абсолютно безкоштовно.

Завантажити мобільний додаток можна через сайт www.lviv.travel.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: