Львівська облрада відфутболила Довбу

6 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань розвитку села та агропромислового комплексу Львівської обласної ради.

Депутати розглянули лист директора департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Миколи Довби щодо погодження переліку підприємств агропромислового комплексу, які залучили кредити в 2010-2013 роках (відповідно до Комплексної програми підтримки та розвитку АПК Львівської області на 2013 - 2015 роки). Взявши інформацію до відома, комісія вирішила не погодити переліку, а підтримати пропозицію члена комісії Олега Барана повернути цей перелік у департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації на доопрацювання. Депутати наполягають, що розмір фінансової підтримки не повинен перевищувати 200 тис. грн на одну юридичну особу. Такий підхід дасть можливість більшій кількості підприємств агропромислового комплексу скористатися обласною програмою. Керівництво департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації підтримало пропозицію депутатів і висловило готовність доопрацювати перелік до наступного засідання комісії.

Загалом на засіданні комісії депутати розглянули 10 листів керівників органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, а також заяв і скарг громадян, повідомляє прес-служба ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: