Львів’ян запрошують взяти участь у двогодинній велопрогулянці містом

Львів’ян запрошують покрутити педалі рідним містом. Організатори очікують, що на двогодинну велопрогулянку зголосяться сотні мешканців Львова.

Проведення спортивно-оздоровчого заходу для львів’ян «На швидкості життя» на площі біля Львівського національного академічного театру опери і балету ім. С. Крушельницької запланували на 12 вересня з 12.00 до 20.00 год.

«Цей захід є неполітичним, некомерційним проектом соціальної направленості. Його головна мета – популяризувати здоровий спосіб життя. Всі витрати, пов’язані з організацією заходу (медична допомога, програма, інвентар тощо), ми беремо на себе. Від львів’ян чекаємо лише зацікавленості та активної участі», - каже координатор проекту Олена Тараненко.

До початку марафону львів’янам нагадають про буденні радощі, які допомагають підтримувати здоров’я. Символічний музей «Червона книга здорового життя» (негабаритних предметів)  діятиме з 12.00 год на площі біля Оперного.

«Це буде такий символічний музей. Він складатиметься з 12-ти прозорих пластикових кубів, у кожному з яких буде знаходитись те, що примушує згадати про звичайні повсякденні речі, які допомагають жити здорово. До прикладу, в одному такому кубі буде звичайна вода, її можна не лише пити, а й плавати. В іншому – зимові рукавички, багато хто вже забув про таку звичайну радість, як грати в сніжки. Ми хочемо львів’янам про такі буденні радощі нагадати», - розповідає координатор проекту Олена Тараненко.

О 17.30 год формуватимуть колону для головного заходу – велопробігу. А розпочнеться він о 19.00 год. Маршрут велопробігу: площа біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької - проспект Свободи – площа Різні – проспект В. Чорновола – вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького – розв’язки кільцевої дороги (Е-40, М-60, Н-17, в напрямку Києва) – до 20 км у напрямку Києва.

Кількість учасників спортивно-оздоровчого заходу на площі – 100 осіб. Кількість учасників велопробігу – 60 осіб основної групи, до якої матимуть змогу приєднатись всі охочі ( прогнозована середня кількість учасників на різних етапах маршруту – 300 осіб).

Контактна особа - Олена Тараненко, тел.: 050 382 63 74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: