На Львівщині завершилась «Золота осінь» (фото)

На Львівщині завершився XI всеукраїнський дитячий турнір з футболу “Золота осінь” на призи відомих футболістів Андрія та Ореста Балів, який тривав з 4 до 6 вересня 20123 року. Захід, що вже 11 раз поспіль відбувається у Миколаївському районі Львівської області, організували Миколаївська райдержадміністрація і районна рада, Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту, Роздільська селищна і Новороздільська міські ради за підтримки братів Балів.

Перемогу у змаганнях виборола команда освітянської дитячо-юнацької спортивної школи м. Жидачів Львівської області. Другими стали представники м. Чернівці, які поступилися у фіналі з рахунком 1:2. Кубок за третє місце та бронзові медалі дісталися господарям турніру – учням Миколаївської дитячо-юнацької спортивної школи.

Загалом, цього року участь у турнірі взяли 12 команд школярів 2002-2003 років народження, які представляли Львівську, Донецьку, Рівненську, Тернопільську, Чернівецьку та Івано-Франківську області. Команди були поділені на 4 групи, а спортивні баталії відбувалися одночасно на трьох стадіонах Львівської області у містах Розділ, Миколаїв та Новий Розділ, що є рідкістю для Львівщини.

Привітати переможців та учасників змагань на стадіоні Роздільської школи, де починали свою спортивну кар’єру брати Балі окрім футболістів Андрія та Ореста Балів прийшли начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, голова Миколаївської райдержадміністрації Роман Дякунчак, голова Учнівської спортивної спілки у Львівській області Ярослав Гаврих, перший заступник голови Миколаївської районної ради Олег Ясеницький, начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської РДА Іван Наконечний, віце-президент футбольного клубу “Карпати” Степан Юрчишин, інші відомі футболісти та тренери.

“На жаль, виховання підростаючого покоління футболістів дуже часто залишається поза увагою зірок футболу та професійних федерації. Водночас для більшості школярів турніри – це перший крок у доросле майбутнє, хороший шанс підвищити свою спортивну майстерність, чи не перше серйозне випробування на футбольному полі. Приємно, що саме на Львівщині такі турніри є потрібними і багаточисельними. Хорошим прикладом таких турнірів є першість “Золота осінь”, яка цього року відбувається вже в одинадцяте і щороку збільшує кількість глядачів та учасників, які, у майбутньому, безперечно стануть зірками українського та світового футболу,” – зазначив у вітальному слові представник Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович.

Зазначимо, що футбольний турнір “Золота осінь” має незмінну мету – підвищення спортивної майстерності юних футболістів, виявлення кращих команд та популяризація виду спорту серед дітей, зміцнення їхнього здоров’я та залучення до регулярних занять футболом.

По завершенню турніру усі учасники турніру отримали кубки та вимпели, а переможці – медалі та комплекти спортивної форми, а також пам’ятні сувеніри від організаторів змагань.

Про це Дивись. Інфо повідомив начальник Львівського обласного управління Анатолій Ігнатович

footbool2 footbool3 footbool4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: