У Києві невідомі з ножами накинулися на англійських фанатів (фото)

На Хрещатику у Києві 30 осіб напали на десятьох футбольних фанатів з Великобританії і ледь не вбили їх. При собі нападники-українці, які ховали свої обличчя під капюшонами, мали ножі.

Як розповів один з англійських фанатів, вони сиділи у кафе (кафе "Шато", - ред.), у якому часто відпочивали під час Євро-2012. "Ми сиділи у приміщенні, один з наших друзів вийшов покурити, до нього підбігла юрба у капюшонах, почалася бійка, ми вибігли до нього на допомогу", - повідомив фанат.

Після бійки було госпіталізовано трьох іноземців: в одного хлопця - рана від удару ножем, у іншого - розбита голова, його вдарили скляною пляшкою, у третього - сильні удари. Українці не постраждали, - пише "Комсомольська правда в Україні".

Міліції не вдалося затримати ініціаторів бійки. Всі хлопці у капюшонах розбіглися. Немає у міліції і заяви від постраждалих англійців. Правоохоронці, які приїхали на виклик, погано знали англійську мову. Коли вони спілкувалися з потерпілими, то запитували їх, чи хочуть вони оформляти заяву, чи ні. Англійці розгубилися і відмовилися, але, можливо, в лікарні вони напишуть заяву.

Матч збірної України та Англії відбудеться на НСК Олімпійській 10 вересня.

12842554

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: