Якщо опозиція піде кількома фронтами, 2015 рік не обійдеться без крові, - Стецьків

Президентська виборча компанія стартує в Україні цієї осені. Про це на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив політик Тарас Стецьків, передає кореспондент Дивись. Інфо.

Стецьків наголосив, що такий висновок випливає із заяв політиків різних таборів.

«Для опозиції на президентських виборах є формула успіху і формула поразки. Станом на сьогодні, опозиція збирається позмагатись між собою у першому турі. Це глибоко помилкова філософія», - наголосив Тарас Стецьків.

Він додав, що таким чином може бути повторено помилку 2010 року, коли Юлія Тимошенко у першому турі отримала -10% голосів від Віктора Януковича.

«Це дезорієнтувало демократичний електорат. З іншого боку, для представників влади, для міліції, для силовиків (якщо буде єдиний кандидат від опозиції, - Ред.) це буде сигналом того, що кандидат може і перемогти, тому вони не будуть виконувати злочинних наказів влади, які, безумовно, будуть», - повідомив Тарас Стецьків.

Він наголосив, що гарантією безкровної передачі влади у 2015 році в Україні є наявність єдиного опозиційного кандидата у першому турі президентських виборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: