Львівська облрада проконтролює виконання бюджету

11 вересня о 15.00 у Львівській обласній раді (вул. В. Винниченка, 18, к. 307) відбудеться робоча нарада щодо виконання обласного бюджету Львівської області у 2013 році.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

У робочій нараді візьмуть участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, голови постійних комісій Львівської обласної ради, депутати обласної ради; директори департаментів Львівської обласної державної адміністрації. Нараду проведе голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик.

Під час наради заступник директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації Іван Нос поінформує про виконання обласного та місцевих бюджетів Львівської області за січень – серпень 2013 року.

Про податкові надходження до обласного та місцевих бюджетів Львівської області надасть інформацію перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Микола Князевич.

Про податкові надходження та доходи від власності та підприємницької діяльності комунальних підприємств Львівської обласної ради поінформує начальник відділу економіки управління майном спільної власності Львівської обласної ради Юрій Чабан.

Про стан казначейського обслуговування Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області поінформує начальник Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області Петро Могиляк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: