Театр юного глядача став комфортнішим

У львівському театрі юного глядача встановили нові сидіння, що значно покращило, як зовнішній вигляд залу, так і додало комфорту під час перегляду вистав.

У залі театру оновили повністю весь партер, встановивши 200 нових сидінь. Цей дарунок люб’язно надало Посольство Австрії та відділ міжнародних відносин Відня.

«Мені дуже приємно, що місто Відень змогло зробити такий невеликий подарунок цьому прекрасному театру і крісла чудово вписалися в інтер’єр  зали. Я б хотів додати, що співпраця Відня зі Львовом є дуже важливою для нас і ми сподіваємося, що в майбутньому будемо допомагати одне одному», - зазначив Оскар Варва, керівник відділу міжнародних відносин міста Відня.

«Справді дуже приємним є той факт, що цей сезон у театрі розпочнеться в оновленому залі. Стільці не є новими, вони стояли в одному з віденських кінотеатрів і коли у ньому почали проводити ремонтні роботи, виникло питання, куди та кому передати ці стільці, наші друзі з Австрії запропонували ці крісла встановити в театрі юного глядача, на що ми одразу ж погодились», - зазначила Ірина Подоляк, начальник управління культури Львівської міської ради.

Також у бюджеті розвитку міста закладені кошти на ремонт фасаду, укріплення та стабілізацію адміністративної будівлі театру. На це виділять 800 тисяч гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: