У Львові пройде свято вулиці Вірменської

Свято вулиці Вірменської відбуватиметься цими вихідними у Львові. У програмі також святкування 650-ліття Вірменського катедрального собору та посвячення відновленої Голгофи. 13-15 вересня відбудеться другий фестиваль вулиці Вірменської у Львові.

На вулиці встановлять велику сцену, на якій виступатимуть відомі вірменські гурти, також у вірменському дворику відбуватимуться покази фільму С. Параджанова та вірменських мультфільмів, а вірменська громада та мистецькі галереї проводитимуть майстер-класи, як, наприклад, з виготовлення вірменських хрестів та вірменської каліграфії.

Ключовою подією свята стане виступ просто неба всесвітньо відомого вірменина Дживана Гаспаряна (http://www.youtube.com/watch?v=fpEjLPwWnbI) для усіх охочих львів'ян та гостей.

В соборі освятять відреставровану Голгофу в рамках святкування 650-ліття церкви.

Фестиваль вулиці Вірменської - це добрий приклад збереження та відновлення традицій львівських громад, а також приклад ведення відповідального бізнесу, адже фестиваль придумали та організовують ресторатори, що працюють на вулиці Вірменській.

Прес-конференція з нагоди вірменського свята у Львові відбудеться 11 вересня о 12:00 год в ресторані Монс Піус (вул. Лесі Українки, 14, Вірменський дворик). Тут розмовлятимуть про сюрпризи фестивалю, програму та цікаві події ініціатори та організатори фестивалю Вардкес Арзуманян, Андрій Худо та Предстоятель Української Єпархії Вірменської Апостольської Церкви  Владика  Григоріс Буніатян.

Контакти: Христина Тузяк, тел 050 431 55 84, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: