Бюджет Львівщини недовиконується на 29 мільйонів, - Нос (відео)

За 8 місяців поточного року до бюджетів усіх рівнів Львівської області мобілізовано 9, 638 мільярдів гривень, що становить 103 % до рівня минулого року.

Про це під час наради у Львівській області повідомив в о директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Нос повідомив, що за оперативними даними, до місцевих бюджетів надійшло 2, 73 мільярди гривень, що становить 105% до рівня надходжень за аналогічний період минулого року.

Він також наголосив, що зменшення надходження до обласного бюджету пояснюється внесенням ряду законодавчих змін, зокрема адміністративних платежів першого кошика.

«До спеціального фонду надійшло 112%. Станом на 1 вересня місцеві бюджети отримали 2,564 млрд грн, що становить 98% до плану, але у перших числах вересня різниця також була перерахована», - повідомив Нос.

За його словами, за цей період часу для збалансування місцевих бюджетів органами місцевого самоврядування у казначейських органах отримали 1,523 мільярда гривень короткотермінової позики, яка у основному уже погашено – майже 90%.

Він також додав, що стан мобілізації доходів до обласного бюджету на сьогодні не виконується.

«Недовиконання обласного бюджету на сьогодні становить 29 мільйонів гривень», - повідомив Нос.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: