Фестиваль "Львівська забава": другий день - артистів більше, ніж гостей (фото)

Новий гастрономічно-музичний фестиваль “Львівська забава”, що проходить з 10-15 вересня у місті Львові у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, в другий день, тобто сьогодні, 11 вересня, не зібрав відвідувачів.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо

Важко зрозуміти, на що сподівалися організатори цього дійства, плануючи святкові заходи посеред тижня, але їх сподівання були марними. Якщо перший день фестивалю ще зібрав відвідувачів, то сьогодні тут було зовсім сумно та порожньо. Хоча успіх вчорашнього дня можна спокійно віднести на рахунок відкриття свята та існування фан-зони до футбольного поєдинку між збірними України та Англії.

Організатори свята велику надію покладають на "зіркових" артистів, виступи яких заплановані в програмі, але при такій рекламній компанії і, відверто "дивній" програмі свята, котра опублікована на офіційному сайті, годі й сподіватися на велику активність львів'ян та гостей міста.    Особливо потішив у програмі пункт під назвою, дослівно "Виступ народного гурту та плетіння вінків" - як відомо, дівчата на Україні плели віночки, а вінки використовуються зовсім для інших моментів.

zabava2 zabava3 zabava4 zabava5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: