Казначейство не проплачує кошти на мікропроекти

10 вересня заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак провів нараду щодо реалізації Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 – 2015 роки. На нараду були запрошені керівники профільних департаментів Львівської обласної державної адміністрації та управлінь і відділів Львівської обласної ради.

Як поінформував присутніх заступник директора департаменту фінансів Іван Нос, департамент перерахував понад мільйон гривень за виконані роботи переможцям конкурсу мікропроектів, але, станом на сьогодні, казначейство не проплатило жодної гривні. Не отримавши коштів за вже виконану роботу, виконавці не підписують актів виконаних робіт, що в свою чергу не дає можливості отримати решти коштів. Таким чином, через відсутність коштів на єдиному казначейському рахунку, заблоковані роботи з реалізації проектів Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку.

Валерій П'ятак дав доручення завершити аналіз стану реалізації мікропроектів, зокрема, виконання робіт на об'єктах та всіх зареєстрованих платіжних доручень. Окрім того, Валерій П'ятак доручив скласти графік об'їзду проблемних об'єктів.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі облради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: