На Львівщині дуже повільно освоюють кошти на ремонт доріг, - чиновник

Цього року на фінансування обласних програм із обласного бюджету передбачається виділити 160 мільйонів гривень, із яких станом на сьогодні профінансовано 30 мільйонів гривень.

Про це під час наради у Львівській обласній раді повідомив виконувач обов’язків директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Низький відсоток виділення коштів на обласні програми пояснюється у першу чергу запізнілим формуванням переліку програм та заходів на виконання цих програм. Найбільшу питому вагу у обсязі обласних програм займає програма із будівництва доріг на Львівщині, на яку передбачається виділити 64 мільйони гривень. Станом на сьогодні перераховано 3 мільйони гривень і є платіжки ще на 7 мільйонів гривень. Тобто якщо цю програму буде профінансовано, то відсоток фінансування суттєво збільшиться», - повідомив Іван Нос.

Під час засідання наголошувалось, що кошти на ремонт доріг області є, самі дороги погані, а фактично ці кошти не встигають вчасно освоювати через бюрократичні перепони та запізніле оформлення документації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: