Симоненко вдарив у спину Януковичу

Неспокійний все ж таки народ ці українські комуністи. Здавалося б - чудово влаштувалися в житті , що ще для щастя треба ? Грошей повно - пересуваються українські комуністи на Порше і тільки окремі молоді та гарячі - на Бентлі.

Будинки у деяких борців за важке щастя трудового народу такі, що будь Буржуяка відчуває непереборне бажання по-пролетарски спалити це гніздо розкоші. І виборець у комуністів - просто подарунок. У більшості своїй вже нічого не розуміє в навколишній дійсності, довго шукає на виборах у списку партій КПРС , але потім погоджується на КПУ.

До дійсності такий виборець глухий. Готовий з портретами Леніна і Сталіна ходити на мітинги безкоштовно . І навіть не просто на мітинги - їх цілком реально назад в колгоспи загнати , ще й спасибі скажуть (це не я - це Симоненко так вважає ). Та чесні буржуїни за такий ядерний електорат ніяких грошей не пошкодували б. А нечесні буржуїни ще й подвоїли б суму. Є, звичайно, у Януковича, у Тимошенко і ви будете сміятися - навіть у Ющенка дуже фанатичні прихильники. Але там діагноз трохи м'якший і кількість скромніша. А от старі фанатичні комуністи - сила. Слабенька, але для проходу в парламент і місцеві ради на сході України вистачає. Виборець цей, правда, поступово вимирає, але на століття нинішніх комуністичних бонз вистачить цієї клініки.

Здавалося б - життя вдалося. Є час для насолод , є можливість. І совісті з честю, на мій погляд немає абсолютно. До чого лізти в ці складні і небезпечні геополітичні іграшки. Адже попередив же Віктор Янукович простими і доступними словами днями Петра Миколайовича - «Не шукайте на свою жо * у пригод, радійте тому, що є» . Переконливо так сказав, доступно. Але немає спокою нашим комуністичним бійцям. Вирішили пошукати. До речі, про бійців . Є якась стара комуністична пісенька про загін , бійців і неуважність ...

Старий і вірний соратник Петра Симоненка луганський комуніст (а це найважчий випадок комунізму в Україні ) Спиридон Кілінкаров на своїй сторінці в соціальній інтернет-мережі втішив Віктора Януковича. Він повідомив, що комуністичний загін заходить з флангів. І з тилу. Як у чудовому фільмі «Формула кохання» - Путін оголошує ультиматум, а Симоненко заходить ззаду. Так званий план « Х» у сенсі - хитрий. Чи то Путін різко порозумнішав і зняв свої улюблені рожеві окуляри, чи то хитрі українські товариші напоумили імператора, але план дійсно цікавий.

Комуністична партія України звернеться до європейських лівим політсилам з проханням заблокувати підписання угоди про асоціацію Євросоюзу з Україною. За словами Кілінкарова, в Україні в процесі євроінтеграції порушуються демократичні принципи, зокрема, право громадян на обговорення найважливіших питань життя країни на загальнонаціональному референдумі. Переконливий аргумент? Безумовно.

Порушення демократичних принципів вразить не тільки європейських лівих, а й середніх. А якщо ще про варварську експлуатацію розповісти, та з цифрами, та перевести середню пенсію в євро - взагалі жорстко вийде . Навіть не знаю, чи зможе вже в умовах ЄС така надійна європейська « дах » Януковича прикрити Віктора Федоровича від удару.

Кілінкаров справедливо зазначив, що ліві не тільки мають солідне представництво в Європарламенті, але і в багатьох європейських країнах вони перебувають при владі . "Ми розраховуємо , що ідеологічно близькі нам політсили піднімуть це питання під час обговорення остаточного рішення щодо підписання договору про асоціацію" , - сказав він. Представник КПУ також висловив думку , що якщо влада буде і далі намагатися зірвати референдум , це буде на руку комуністам .

Іншими словами , важко доведеться нашому головному євроінтеграторів найближчим часом. З одного боку Росія блокаду влаштувала , гривню нашу хитає та інформаційно шкодить , розкладаючи незміцнілі душі. І не встиг Віктор Федорович порадіти успішному придушення бунту в рідній Партії регіонів , як тут - отримай сюрприз. З'явився партизанський комуністичний загін у Європі. А тут обози відстали , комунікації розтягнуті , а місцями навіть і вивихнуті . І Юльку випускати не хочеться. Важка ситуація.

Важка, але не безвихідна. З одного боку , з комуністами завжди можна домовитися. Ну , проведуть вони референдум , так адже це не вибори навіть - всі виборчі комісії формують місцеві органи влади. Тут будь-якому члену і тим паче мозку КПУ доречно згадати слова Сталіна - «Важливо не як голосують , а як рахують ». Так що нам чи з Віктор Федоровичем референдумів боятися ? Ну і , звичайно , оргвисновки потім можна зробити. Хто шукав на свою ... життя пригод - знайде їх багато і відразу. На радість трудовому народу .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: