Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

У четвер, 12 вересня,  о 16.00 год. у малій сесійній залі Львівської обласної ради (вул. В. Винниченка, 16) розпочнеться засідання круглого столу на тему: "Сучасний стан та перспективи видання навчальної літератури в Україні".

Круглий стіл пройде за ініціативи Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України та постійної комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради.

О 15.30 запланований підхід до преси голови Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілії Гриневич.

 Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі обласної ради

Довідка

         До участі у вищезазначеному заході запрошено керівництво та депутатів Львівської обласної ради, учасників ХХ Міжнародного книжкового "Форуму видавців у Львові" – представників видавництв шкільних підручників України і їх розповсюджувачів, керівництво департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, а також фахівців з питань напрацювання змісту шкільних підручників: заслужених вчителів України, кандидатів педагогічних наук, вчителів-методистів навчальних закладів – авторів підручників, представників громадськості, ЗМІ.

         Мета круглого столу – обговорення проблем книговидання навчальної літератури в Україні та напрацювання переліку пропозицій до Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України щодо покращення якісного змісту та варіативності наявних шкільних підручників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: