Завтра до Львова приїде радник Президента Володимир Зубанов

У Львові відкривається виставка сучасної історичної картини “Україна Славетна”

У рамках Всеукраїнського проекту “Україна: Історія великого народу” у  м. Львові відбудеться виставка сучасної історичної картини “Україна Славетна”.

За словами директора  департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Наталії  Гамкало, на виставці будуть  представлені  15 полотен київського художника-баталіста Артура Орльонова, який у своїй творчості акцентує увагу на славетних сторінках історії українського народу. Він розкриває характер та діяльність видатних національних постатей, зокрема, князів, гетьманів, священнослужителів. У картинах митця простежується безпосередній зв’язок мужності наших предків з притаманною нашому народові духовністю.

Мета виставки – формування у громадян розуміння величі нашої держави, почуття патріотизму і гордості за історичну Батьківщину.

Участь у відкритті візьмуть Зубанов Володимир Олександрович – радник Президента України, народний депутат України ІV, V, VI скликань, президент благодійного фонду “Схід-Захід разом”; Орльонов Артур Олегович — головний художник студії Українського батального мистецтва; Черкас Борис Володимирович – кандидат історичних наук, старший науковий співробітник Інституту історії України НАНУ.

Організатори виставки: Громадське об`єднання “Україна Cлаветна”, Львівська обласна державна адміністрація, Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С.Крушельницької.

Відкриття виставки 12 вересня 2013 року о 16.30 год. у Дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету  ім. С.Крушельницької.

Виставка відбуватиметься у Львівському національному академічному театрі опери та балету  ім. С.Крушельницької до 17 вересня 2013 року.

З 18 вересня до 2 жовтня 2013 року львів’яни та гості міста можуть ознайомитись з виставкою у приміщенні Львівського палацу мистецтв.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: