6 підприємствам Львівщини надано пільги в оподаткуванні

У Львівській ОДА відбулося засідання Комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів на отримання державної допомоги. Головою Комісії є перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич, повідомили "Дивись. Інфо" у прес-службі ЛОДА

На розгляд комісії було надано 6 заяв підприємств та організацій громадських організацій інвалідів, які подали всі документи згідно вимог.

Члени комісії проаналізували соціальну значимість підприємств, організацій громадських організацій інвалідів, згідно чого прийняли рішення щодо доцільності надання або відмови підприємствам громадських організацій інвалідів дозволів на право користування пільгами з оподаткування.

Зокрема, прийнято рішення надати пільги в оподаткуванні 5 підприємствам терміном на 1 рік та одному підприємству на пів року.

Зазначимо, комісія була створена на виконання розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації “Про створення комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів на отримання державної допомоги” від 23 серпня 2013 року №574/0/5-13.

Довідка:

Комісія з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів на отримання державної допомоги є дорадчим органом, створеним з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері діяльності підприємств, який надає право на користування пільгами з оподаткування, отримання позик, фінансової допомоги та дотацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: