Гриневич не розуміє, чому Табачник втручається у роботу вахтерів

Голова парламентського комітету з питань науки та освіти Лілія Гриневич не розуміє, чому міністр освіти і науки Дмитро Табачник втручається у роботу вахтерів. Про це вона повідомила сьогодні, 12 вересня, у коментарі "Дивись. Інфо".

Коментуючи ініціативу Табачника дозволити студентам заходити у гуртожиток вночі, Гриневич зазначила: "Вахтер має виконувати свої робочі обов’язки і працювати згідно з посадовою інструкцією. Я не розумію, чому у це має втручатися міністр освіти".

Нагадаємо, міністр освіти і науки Дмитро Табачник хоче забезпечити цілодобовий безперешкодний вхід у гуртожитки для людей, що проживають у них. На думку Табачника, це має сприяти покращенню якості навчання студентів. "Відповідно до законодавства та нормативних актів Міносвіти, зареєстрованими у Мін'юсті, гуртожиток є житлом для студента на період його проживання, і ніхто не має права обмежувати його допуск у житло навіть на тій підставі, що воно тимчасове. Гуртожитки побудовані не для створення зручностей і комфортних умов комендантів та їх персоналу", – вважає міністр. Якщо вахтер відмовиться впустити студента, той може повідомити про це МОН, вказавши адресу гуртожитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: