Львівська облрада втрачає кошти через пільги, які сама і надала (відео)

Львівська обласна рада недоотримує заплановані кошти до загального фонду бюджету від оренди приміщень комунальних підприємств. Про це під час наради у Львівській облраді повідомив начальник відділу управління майном спільної власності облради Юрій Чабан, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Чабана, станом на 1 вересня до загального фонду обласного бюджету надійшли кошти від орендної плати у сумі всього на всього на суму 3, 289 мільйони гривень – 33, 2 % річних планових показників.

«Чому така ситуація? На сьогодні чинними є 454 договори оренди нерухомого майна спільної власності нерухомого майна, а якщо проаналізувати структуру цих догорів, то 59,9 % цих договорів  цих договорів становлять договори із бюджетними організаціями, а орендна плата із якими, відповідно до рішення Ради, орендна плата становить 1 гривню у рік, або 1 гривню за метр квадратний у рік», - повідомив пан Чабан.

Він також розповів, що обласна рада фактично втрачає доходи через ці договори. За його словами, тільки 30% договорів – це договори із комерційними організаціями та структурами.

Щоправда, облрада має ще резерв, однак сума запланованих надходжень буде складати тільки приблизно 50% від цих коштів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: