На Львівщині жінка хотіла непомітно перетнути кордон

Громадянку України, яка намагалася уникнути проходження контролю,  затримали учора на українсько-польському кордоні.

Прикордонники Мостиського загону помітили як в пункті пропуску «Краківець» одна з пасажирок сідає в автомобіль, який вже пройшов прикордонно-митне оформлення. До цього жінка спробувала потайки обійти лінію паспортного контролю. Правоохоронцям жінка відповіла, що прямує в Польщу зі своїм чоловіком, автівка якого слідує позаду, а в даний транспортний засіб підсіла тимчасово. Проте невдовзі вона зізналася, що має несплачений банківській кредит і думала що через це її не випустять з України. Саме тому жінка й вирішила уникнути зус трічі з прикордонниками.

За рішенням суду на громадянку України накладено штраф у розмірі 1 700 гривень, а про дії водія «Тойота», громадянина України, повідомлено співробітників СБУ у Львівській області.

Ще двох громадян України, які намагалися незаконно перетнути кордон затримали  прикордонники Чопського та Мукачівського загонів у пунктах пропуску «Ужгород» та «Вилок». Під час подорожі вони використовували паспорти громадян Угорщини,

Крім того, учора громадянин Сирії хотів вилетіти із аеропорту «Львів» до Стамбула по паспорту громадянина Таджикистану. Однак фальшивий документ виявили прикордонники Львівського загону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: