На популярний 91-й поїзд додали вагони

У Львові ініціювали встановлення пам’ятника меру Садовому
У Львові на сайті єдиної системи місцевих петиції львів’яни зареєстрували петицію про спорудження пам’ятника меру Львова Андрію Садовому в сквері Св. Юра.

Для забезпечення своєчасного виїзду пасажирів з місць відпочинку "Укрзалізниця" включила додаткові вагони до найпопулярніших поїздів, повідомили у прес-центрі Державної адміністрації залізничного транспорту України.

"Укрзалізниця" включила додаткові вагони до найбільш популярних поїздів: вагон до складу поїзда № 92/91 Львів – Київ відправленням зі Львова – 13 та 15 вересня, із Києва – 14 та 16 вересня; вагон до складу поїзда №130 Сімферополь – Гродно від станції Сімферополь до станції Київ-Пасажирський відправленням із Сімферополя – 12 та 16 вересня, із Києва – 13 та 17 вересня.

"Укрзалізниця" здійснює моніторинг пасажиропотоку та попиту пасажирів, проводить роботу щодо включення додаткових вагонів до поїздів, які користуються найбільшим попитом, а також вишукує резерви для призначення додаткових поїздів до місць відпочинку та зворотно на певні дати, коли спостерігається підвищений попит.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: