Письменників, що пишуть про Львів, нагодують і прихистять безкоштовно

аоапрппрпрпй

Для письменників, що описують у своїх творах Львів, є програма підтримки під час їхнього перебування у місті. Про це сьогодні, 12 вересня, розповів міський голова Львова Андрій Садовий під час відкриття 20 Форуму видавців. Мер закликав письменників приїжджати до Львова, - інформує прес-служба ЛМР.

«Ця ініціатива є суто львівською. В нас є така традиція, якщо мудрий письменник пише книжку, і події цієї книги відбуваються у Львові, ми з радістю вітаємо його. Ми надаємо письменнику проживання та харчування", - розповів Садовий.

Львів співпрацював з польським письменником Мареком Краєвським, який написав декілька творів, події у яких розвиваються у місті Лева. Активну промоцію міста забезпечують книги українського письменника Андрія Куркова.

Нагадаємо, на цьогорічний Форум привезуть 100 тис. книжок, з них майже 10 тис. – це нові видання. Приїдуть 362 автори та 220 видавців. У програмі – 800 заходів, 250 автограф-сесій. Представлені 23 країни світу: Польща, Росія, Німеччина, Чехія, США, Канада, Білорусь, Грузія, Вірменія, Велика Британія, Франція, Данія, Латвія, Литва, Колумбія, Румунія, Сербія, Словаччина, Швеція, Швейцарія, Австралія, Каталонія і Нова Зеландія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: