Садовий знову роздав нагороди

Сьогодні ввечері у Львівській обласній філармонії відбулась церемонія вручення книжкової премії «Найкраща книга Форуму-2013». Під час урочистостей заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів  нагородив подяками достойних письменників та книговидавців.

«Багато епітетів цими днями можна почути про Львів, багато хороших слів, але окрім всього іншого, це місто, яке завжди має свій голос. Здалося би парадокс, що маємо стільки технологічних можливостей, щоби самовиразитись, але все ж знаходяться окремі люди і цілі громади, які воліють мовчати або зливаються в повчальному хорі. Львівська громада завжди мала цей голос, вона і зараз його має і він  формується і народжується не лише тут, не лише в середині львівської громади, а завдяки багатьом українським письменникам, поетам, людям, які мають гідну поставу у сьогоднішньому світі, та митцям, які формують саме цей голос на сьогоднішній день», - розповів Василь Косів, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань.

Від імені громади подяки за вагомий особистий внесок у розвиток видавничої справи, пропаганду української книги, активну громадську позицію та з нагоди 20-го ювілейного Форуму видавців у Львові, Василь Косів вручив таким особам, а саме:

  1. Емма Андрієвська – українська письменниця, поетеса та художниця, що працює у стилі сюрреалізму та герметизму
  2. Олег Лишега – український поет, драматург та перекладач
  3. Віктор Неборак – поет, прозаїк, літературознавець
  4. Ярослав Годун – директор Польського Інституту в Києві
  5. Ольга Огризло – директор Української книгарні
  6. Сергій Фрухт – директор видавництва Центр Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: