У Львові відбудеться акція «На швидкості життя»

З нагоди Дня фізичної культури та спорту Корпорація «Артеріум» та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради спільно проведуть спортивно-оздоровчі заходи «На швидкості життя».

В рамках заходів, з 12.00 год. до 20.00 год. на площі перед оперним театром відбудеться виставка експонатів музею «Червона книга життя» (негабаритних предметів). На цій виставці будуть продемонстровані зникаючі атрибути фізичної активності та здорового способу життя, а о 19.00 год. всі, хто має велосипеди, зможуть випробувати свої сили в велопробізі вулицями нашого міста.

«Головна мета заходів «На швидкості життя» — привернути увагу широкої львівської громадськості до здорового способу життя, проблеми недостатньої фізичної активності. Запрошуємо всіх львів’ян та гостей міста приєднатись до заходів», - каже спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту Юрій Юрдига.

Програма заходів у Львові, 12 вересня:

12.00 – 20.00 год. - вставка експонатів музею «Червона книга життя».

18.00 – 18.30 год. - реєстрація учасників для велопробігу на площі навпроти Львівського оперного театру.

18.00 – 19.00 год. - вітання, інструктаж і, загальні фотографії, побудова велоколони.

19.00 – 20.00 год. - масовий велопробіг за маршрутом: просп. Свободи – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького, 289

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: