Василенко привітав працівників лісової галузі з професійним святом

Сьогодні, 13 вересня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко взяв участь в урочистостях присвячених Дню працівників лісу в м. Дрогобич Львівської області.

Сергій Василенко привітав працівників лісової галузі та побажав їм здоров’я та натхнення в благородній справі – примноженні лісових багатств України.

«Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету», - зазначив у вітальному слові заступник керівника області.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток галузі та з нагоди професійного свята Сергій Василенко вручив працівникам Дрогобицького лісового господарства нагороди Львівської обласної державної адміністрації.

Зазначимо, День працівника лісу відзначають  щорічно у третю неділю вересня. Цього року професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України святкують 15 вересня, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: