Львів'янам пропонують прогулятися містом на конику

У Шегинях затримали контрабандиста з понад тисячею пачок цигарок
У перепускному пункті «Шегині» було виявлено 1226 пачок цигарок у автомобілі, який прямував до Подьщі.

Кінні прогулянки набувають все більшої популярності - і у Львові також. Усім охочим прогулятися вулицями міста або у лісочку на коні таку можливість дає кінно-спортивний клуб "Кайзервальд".

За словами його президента Юрія Труша, щомісяця у клуб приходять 20-50 людей, львів'ян і гостей міста. "Для групи від 2 до 5 людей ми організовуємо прогулянки територією і за нею, у лісочку", - каже пан Труш.

Окрім прогулянок, клуб проводить тренування для людей, які хочуть більш професійно займатися кінним спортом. "Приходять переважно діти, від 12 років. Їх ми записуємо у групу, підбираємо коника", - зазначив президент "Кайзервальду". А тих, хто має серйозні наміри щодо кінного спорту, у клубі зорієнтують, на які змагання можна їхати і як потрібно займатися. Хворим діткам і дорослим стане у нагоді іпотерапія - метод лікування, базований на взаємодії з конем.

"Ми стараємося, щоб всім було цікаво, всім, хто подивився на коня і сказав, що це прекрасна тварина і друг, стараємося зробити максимум, щоб та людина отримувала задоволення", - наголосила засновник клубу Лілія Костюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: