Пісний нагородив кращих рятівників Львівщини (фото)

З нагоди Дня рятівника в головному управлінні державної служби надзвичайних ситуацій України у  Львівській області відбулися урочисті заходи.

В урочистостях присвячених Дню рятівника взяв участь перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний. Вітаючи рятівників від імені голови обласної ради, Василь Пісний зокрема зазначив: "У житті ви обрали одну з найблагородніших професій – захищати й рятувати людей. Інколи з ризиком для власного життя ви, не вагаючись, приходите на допомогу людям, рятуючи і їхнє життя, і їхнє майно. Дякую вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них. Я переконаний, що ви й надалі віддано і сумлінно будете служити обраній справі та збагачувати її кращі традиції. Бажаю вам усім бадьорості духу, здоров’я, благополуччя, душевного спокою в родинах і якомога менше тривожних викликів".

Також Василь Пісний побажав львівським рятівникам, щоб кількість викликів, на які вони виїжджають. завжди дорівнювала кількості повернень з них.

Кращих рятівників Василь Пісний нагородив грамотами та цінними подарунками Львівської обласної ради.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради

рятівник 13.09. 2013 021

рятівник 13.09. 2013 013

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: