Садовий привітав чоловіків із Днем батька

У третю неділю вересня в Україні відзначають День батька. Міський голова львова Андрій Садовий привітав з цим святом усіх татусів.

«Я, користуючись нагодою, хотів би подякувати усім батькам, татам, які чемно виконують свої обов’язки, які приділяють увагу дітям. Найважливіше, що потрібне дітям, - щоб батьки завжди були з ними. Тут не є важливо, що ти робиш з дітьми, чи гуляєш в парку чи ви разом в кіно, важливо просто мати час спілкуватись, говорити і не загубити той час, коли діти хочуть слухати батьків. Бо можна цей час втратити, а потім вже батьки хочуть спілкуватись з дітьми, а діти на них уваги не звертають. Виховування дітей – це є найважливіше, що може і має бути. Як ми відносимось до наших дітей, так вони будуть відноситись до нас», - каже міський голова Андрій Садовий

До слова, з нагоди Дня батька управління соціального захисту Львівської міської ради провело виплату для татів, дітей, матері яких ухиляються від сплати аліментів, та батьків, що самі (без матері) виховують дітей, які перебувають на обліку у відділах соціального захисту. Так, згідно з розпорядженням міського голови, допомогу отримали 32 татусів, в розмірі по 350 грн. кожен. На ці потреби в бюджеті міста передбачили кошти в сумі 11,2 тис. грн.

Нагадаємо, за ініціативою МГО «Міжнародний Центр Батьківства», від імені представників громадських і релігійних організацій учасників Першого всеукраїнського форуму, Всеукраїнський громадський комітет з підтримки сім’ї та відповідального батьківства, 18 вересня 2009 року під час прес-конференції, оголосив третю неділю вересня Всенародним Днем Батька в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: