Януш Вишневський розкритикував "Самотність у мережі" (відео)

Знаковий польський письменник, автор бестселера "Самотність у мережі" Януш Вишневський розкритикував екранну адаптацію його найвідомішої книги.

Як наголосив Вишневський під час зустрічі з читачами у Львові, "Самотність у мережі" режисера Вітольда Адамека, що вийшла у 2006 році, - погана робота. "Він був оператором, продюсером, добирав акторів, вибрав гарну музику до фільму, але був і Сталіном цього фільму - не було нікого, щоб сказав, що він робить поганий фільм", - наголосив письменник.

"Адамек - чудовий оператор, але він зробив погану інтерпретацію. Люди хотіли плакати у кінотеатрі, але засинали. Для нього є єдине виправдання - він робив фільм за бестселером, а це дуже тяжко", - зазначив Вишневський.

За його словами, "Самотність мережі" можна інтерпретувати чудово - і для театру у Санкт-Петербурзі це зробив поляк Генріх Барановський. "Спектакль "Самотність у мережі" ставлять від 2009 року. Я думав, він буде йти 3-4 місяці, але вже пройшло 4 роки, і його ставлять навіть по 4 рази на місяць", - радо наголосив письменник.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: