«Олімпійський день» покликаний зацікавити підростаюче покоління до занять спортом, - ОДА

11903948_10203269294851920_8853450323043882803_n

У легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові відбувся обласний Олімпійський урок під гаслом «Історія – є. Майбутнє – твоє!», організований для учнів 4-7 класів загальноосвітніх шкіл.

Від імені Львівської ОДА школярів привітав заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Вадим Гураль, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської ОДА.

«Спортсмени – це сама яскрава частина нашого суспільства. Адже вони не лише досягають вагомих успіхів та визнання у спорті, а представляють Україну на світовій арені», – додав заступник керівника області.

З нагоди професійного свята – Дня фізичної культури та спорту, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, багаторічну працю Вадим Гураль нагородив грамотами голови облдержадміністрації кращих працівників галузі. Окрім цього, він також оглянув експозиції та стенди дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львова, що були представлені у легкоатлетичному манежі.

Варто додати, що участь в обласному Олімпійському уроці також взяли уславлені спортсмени Львівської області, чемпіони та призери Олімпійських Ігор. Для учнів загальноосвітніх шкіл, котрі вщент заповнили трибуни манежу, відбулись виступи кращих спортсменів Львівщини та показові тренуваннями вихованців ДЮСШ з багатьох видів спорту (акробатика, спортивні танці, волейбол, хокей, боротьба, бокс, фехтування, художня гімнастика, легка атлетика, фрісбі, велосипедний та мотоциклетний спорт).

Зазначимо, що 14 вересня у День фізичної культури і спорту в столиці України Києві на Хрещатику відбудеться Всеукраїнський Олімпійський урок, який вже дев’ятий рік поспіль проводить Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України.

Активно відзначатиметься День фізичної культури та спорту, Всеукраїнські акції «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень» і на Львівщині, зокрема в усіх містах та районах області заплановано проведення спортивних свят, вікторин, майстер-класів, показових тренувань, змагань, зустрічей керівництва місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з фізкультурно-спортивним активом. Цьогорічні заходи на Львівщині будуть присвячені також і Року Івана Боберського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: