Позов Хруставчука необґрунтований, - Шемчук

Львівська обласна державна адміністрація доводитиме свою стовідсоткову правоту щодо ремонту доріг у області у суді.

Про це у ексклюзивному коментарі Дивись. Інфо повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

«Відповідно до Конституції України, будь-яка особа має права оскаржити ті чи інші дії, які, на його думку, можливо, є незаконними або протиправними, до суду. Це його абсолютно конституційне право», - сказав Віктор Шемчук.

«Я можу оцінювати як юрист, можу - як посадова особа. Як юрист, я вважаю, що цей позов є необґрунтований, як посадова особа, можу сказати, що ми 100%-во будемо доводити свою правоту у суді. Звичайно, будемо користуватись тими юридичними і правовими механізми, які у нас на сьогодні є. Що стосується пікету, то якщо він законно встановлений і буде відбуватись у рамках чинного законодавства, то приймати у ньому участь – це також конституційне право громадян», - розповів голова Львівської ОДА.

Віктор Шемчук також висловив переконання, що завтра суд «поставить усе на свої місця».

«Нас цікавить законне, обґрунтоване і об’єктивне рішення з приводу позову. Ми не хочемо ставити питання про обґрунтованість позову чи про його необґрунтованість – ми просто будемо доводити свою правоту у суді. З початку буде рішення суду по цьому позову, а після того, як вже буде прийняте рішення з цього приводу, ми визначимось із тим, чи це підриває мою репутацію і чи буде це підставою для позову на Хруставчука щодо розповсюдження недостовірної інформації», - сказав Віктор Шемчук.

Нагадаємо, у вівторок, 17 вересня, о 10:00 год. мешканці сіл та районних центрів області, що неодноразово перекривали дороги на Львівщині, знову вийдуть на акцію протесту проти бездоріжжя. Пікетувальники вимагатимуть від Львівської облдержадміністрації ремонту доріг в районах області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: