Садовий роздасть відзнаки кращим стажерам

Завтра, 17 вересня, о 12.00 год у великій сесійній залі Львівської міської ради кращі стажери першого півріччя 2013 року отримають дипломи та відзнаки за результатами програми стажування «Перший кар’єрний крок».

За перше півріччя 2013 року було подано понад 600 заявок молодих людей, а успішно завершити стажування та практику зуміло близько 300 учасників. Набути нових професійних навиків, компетенцій та вмінь студентство та молодь зуміло у таких структурних підрозділах, як: управління внутрішньої політики, управління транспорту та зв’язку, управлінні інформаційної політики та зовнішніх відносин, департаменті містобудування, центрі надання адміністративних послуг, а також районних адміністраціях міста та комунальних підприємствах.

Цей проект - можливість здобути практичний досвід поряд з працівниками мерії. Це також є хорошим прикладом відкритості органів місцевого самоврядування.

За підсумками 6 років, що діє програма стажування, близько 6,5 тис. молодих людей успішно пройшли стажування, реалізували власні проекти, взяли участь у різноманітних тренінгах та майстер-класах, а частина з них, уже стали членами професійної команди Львівської міської ради.

Програма «Перший кар’єрний крок» - це унікальний проект, що реалізовується Львівською міською радою та Центром громадянських ініціатив. Метою цього проекту є залучення молоді до навчання в органах місцевого самоврядування, можливість зробити свій перший кар’єрний крок на благо громади міста Львова та самореалізації себе. Це один з найкращих прикладів синергії органів місцевого самоврядування.

Почесним гостем урочистого вручення дипломів буде Юрій Логуш - проректор зі стратегії та програмного розвитку Українського католицького університету. Юрій Логуш -  людина із глибокою та цікавою біографією, грандіозним досвідом та високими життєвими досягненнями. Статус одного із найвідоміших топ-менеджерів України лише підштовхнув пана Юрія розпочати активну підтримку молодої української літератури, студентства та молоді загалом.

Також під час вручення відбудеться презентація унікального молодіжного проекту «Lviv Young Project». Керівник проекту – Галина Бордун розкаже про нові можливості для ініціативного студента, сповненого ідей та натхнення.

Довідка

Нагадуємо, що програма стажування «Перший кар’єрний крок» - це проект, що дає можливість здобути практичний досвід пліч опліч з працівниками мерії, а також є хорошим прикладом відкритості органів місцевого самоврядування. За детальною інформацією звертатися за тел. 297 57 59, контактна особа – Марта Завербна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: