Учасники Міжнародного Економічного Форуму в Трускавці обговорять розвиток гостинності

За даними порталу VirtualTourist Львів зайняв перше місце серед 10 європейських міст, які варто відвідати. І не дивно, за останній рік він прийняв майже на 25% більше туристів, ніж минуло року. Тому розвиток українського ринку гостинності став однією з головних тем ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму, який відбудеться 10-12 жовтня 2013 року в Трускавці.

Чи цікава Україна для міжнародних мережевих операторів і які переваги отримують інвестори при співпраці з міжнародними операторами розкаже Даррен Бланшард, директор з розвитку бізнесу The Rezidor Hotel Group. Інвестори готельного ринку, зокрема «Трускавецькурорт», в свою чергу, розкажуть про специфіку інвестування в готельний і ресторанний бізнес, свої пріоритети і досвід, а також майбутні проекти.

Тому, всіх, кого цікавить розвиток українського і міжнародного ринку гостинності запрошуємо до участі в ХІІІ Міжнародному Економічному Форум.

Детальна інформація про доповідачів та програма Форуму на веб-сторінці www.lvivforum.com.ua. Пільгова реєстрація закінчується 12 вересня.

Форум відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: