Казначейство затримує кошти за дорожні роботи

Через значні затримки коштів казначейством районні адміністрації не можуть закінчити заплановані  ремонти доріг та хідників.

Станом на сьогодні заборгованість є у кожному з шести районів Львова. Роботи в усіх районах виконані майже у повному обсязі, але Державне казначейство не проводить повних виплат за дорожні роботи, через що районні адміністрації змушені призупиняти ремонт дорожнього покриття і хідників.

У Галицькому районі виконані усі заплановані дорожні роботи, залишилось покласти асфальт на ділянці вулиці Митрополита Андрея. Заміну та ремонт хідників виконано на 4 з 9 об’єктах. Заборгованість складає близько 1 мільйона гривень.

У Залізничному районі виконані усі заплановані дорожні роботи. Заміну та ремонт тротуарів виконано на вулиці Патона, ще на 2 вулицях закінчують роботи, а на вулиці Левандівській роботи по хідниках продовжують. Заборгованість складає 790 тисяч гривень

У Сихівському районі усі заплановані дорожні роботи виконані, крім проспекту Червоної Калини роботи. Хідники замінені та відремонтовані на вулиці Полуботка, проспекті Червоної Калини.  Загальна заборгованість складає 1,6 млн грн.

У Шевченківському районі виконані роботи на вулиці Хімічній, на вулиці Перекопській дорожні роботи не можливо розпочати через відсутність коштів. Заміну та ремонт хідників провели на вулицях Хімічній та Величковського, Чорновола, також завершують роботи на вулиці Мазепи, через відсутність фінансування роботи на вулицях Рапопорта і Леонтовича не можуть розпочати. Заборгованість складає 1,3 мільйони гривень.

У Франківському районі усі заплановані дорожні роботи виконані. Хідники замінено та відремонтовано на вулицях Сахарова, Горбачевського та на ділянці вулиці Наукової від номера 52 до 82. Заборгованість складає 1,5 млн грн.

У Личаківському районі усі заплановані дорожні роботи виконані, завершують роботи на Кривчицькій Дорозі. Роботи по заміні та ремонту хідників виконані у повному обсязі, планують також додаткові роботи на не парній частині вулиці Каштанової, вулиці Зеленій на ділянці від Водоканалу до вулиці Йосипа Сліпого, деякі з цих робіт будуть проводитись за співфінансування мешканців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: