Львівська обласна рада звернулася до європейських партнерів підтримати євроінтеграційні прагнення України

5VIsvL_ly0M

17 вересня під час чергового засідання сесії Львівської обласної ради депутати прийняли звернення до керівників органів місцевого самоврядування регіонів-партнерів Львівщини, країни яких є членами Євросоюзу, щодо підтримки прагнення України отримати статус асоційованого члена Європейського Союзу. Таке звернення підтримали 78 депутатів.

„Рік 2013 може бути для України переломним роком. У листопаді цього року на саміті ЄС у Вільнюсі розглядатиметься питання підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС”, – зазначається у документі Львівської обласної ради.

Тож у своєму зверненні депутати Львівщини, зокрема, зазначають: „Беручи до уваги наші давні партнерські стосунки, Львівська обласна рада просить депутатський корпус місцевого самоврядування звернутися до депутатів, що представляють Ваш регіон у Парламенті, та до Парламенту і Уряду Вашої країни щодо підтримки прагнення України отримати статус асоційованого члена Європейського Союзу; до рад регіонів країн-членів Євросоюзу, з якими Ви співпрацюєте, з проханням ініціювати звернення до Парламентів й Урядів своїх країн, а також до депутатів, які представляють їхній регіон у Парламенті, щодо підтримки прагнення України отримати статус асоційованого члена Європейського Союзу”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: