Львівська облрада надала приміщення УГКЦ для створення «Осередку тверезості»

Львівська обласна рада надала в оренду на пільгових умовах приміщення для благодійної організації «Знамення», засновником якої є підкомісія «За тверезість життя» Сокальсько-Жовківської єпархії Української греко-католицької церкви. Це рішення підтримала більшість депутатів на сесії Львівської обласної ради, яка відбулася 17 вересня 2013 року.

У будинку планують створити «Осередок тверезості» - реабілітаційний та консультативний центр для узалежнених та їхніх родин. Як зазначив у своєму виступі на сесії Львівської обласної ради депутат від ВО «Свобода», голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик, до голови обласної ради надійшло звернення від єпископа Сокальсько-Жовківського УГКЦ владики Михаїла Колтуна, в якому він просить депутатів об’єднати зусилля для подолання проблеми алкоголізму.

«Одним із таких кроків буде створення «Осередку тверезості», де надаватимуть підтримку у подоланні залежності потребуючим особам та відбуватимуться консультативні зустрічі з їхніми родинами. На базі цього закладу буде також діяти навчальна програма для вишколу лідерів, психологів, лікарів, вчителів, правоохоронців і т.п. Для такої праці потрібний сталий осередок. Тому прошу надати відповідне приміщення благодійній організації «Знамення», яку було створено з цією метою», - зазначив владика Михаїл у своєму зверненні.

У результаті 72 зі 116 депутатів підтримали пропозицію свободівця і проголосували  за надання в пільгову оренду приміщення.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: