Серед затриманих афганців та сирійців було 3 неповнолітніх

Протягом кількох днів прикордонники Чопського загону затримали 15 «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб подолати українсько-словацький кордон.

Так, учора ввечері на ділянці відповідальності відділу «Стужиця» прикордонники затримали 5 осіб. Троє чоловіків та двоє жінок виявили на околиці села Стужиця Великоберезнянського району Закарпатської області.

Також нещодавно 8 сміливців, що пробирались у напрямку Словаччини через гори, виявили прикордонники відділу «Великий Березний». Як і в більшості випадків, затримані не змогли підтвердити своє громадянство, оскільки жодних документів при собі не мали. Як вони самі пояснили правоохоронцям, у їхній «команді» було п’ятеро афганців та троє сирійців, з яких троє неповнолітніх 1-го, 5-ти та 16-ти років.

Ще двох чоловіків без документів, зі слів громадян Грузії, прикордонники цього ж загону затримали минулої доби за півкілометра до межі зі Словаччиною.

Усіх затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: