«У киян є шанс поринути в чарівну атмосферу старого міста», - С. Стасюк про «Дні Львова в Києві»

Львів презентує себе у столиці. Відтак, впродовж 3 днів – з 19 до 22 вересня – у Києві пройдуть Дні Львова. Програма передбачає безліч цікавих заходів, зокрема музичні виступи, театральні вистави, а також знайомство місцевого населення з усім, чим славиться культурна столиця України – місто Львів.

Завдання проекту полягає в тому, щоб показати Львів відкритим для України і світу, привабити туристів, надихнути енергетикою міста.

«Відбуватиметься дійство у Мистецькому Арсеналі, двір якого впродовж трьох днів нагадуватиме центр Львова з його площею Ринок та італійським двориком. До святкування ми залучимо найвідоміші львівські бренди, серед яких, зокрема, Майстерня шоколаду, Львівські пляцки, Шоколадка та інші. У киян є чудовий шанс поринути в чарівну атмосферу старого міста з його запашною кавою, шоколадом. Для створення атмосфери ми запросили відомих львів’ян: Романа Віктюка, Віктора Морозова, Святослава Вакарчука, Руслану. Також ми плануємо проведення віртуальної екскурсії Львовом, щоб кияни, які ще не бували там, обов’язково приїхали, а ті, хто бував давно, освіжив спогади про чарівне старе місто», - розповідає керівник проекту «Дні Львова у Києві» Степан Стасюк.

Отже, організатори запрошують усіх з 19 до 22 вересня відчути дух Львова у Київському Арсеналі. Вхід 19 вересня протягом дня, 20 та 21 до 16:00 год та 22 вересня до 15:00 год вільний. Вхід на вечірню програму за квитками (вартість - 40 грн., для учнів, студентів та пільговиків - 20 грн., для дітей до 12-ти років - вільний).

Нагадаємо, протягом 2011-2013 років Дні Львова пройшли у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі, Харкові, Одесі, Луганську, Полтаві, а ще у Тбілісі, Відні та Копенгагені. Також Львів презентував себе у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та Київському політехнічному інституті.

Мар’яна Щепанська

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: