У Львові триває конкурс дитячого малюнку «Купуй львівське»

До виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник», яка відбудеться з 3 до 7 жовтня у Львівському Палаці мистецтв, департамент економічної політики проводить загальноміський конкурс дитячого малюнку «Купуй львівське!» серед учнів 1-4 класів львівських загальноосвітніх шкіл.

Мета конкурсу - промоція продукції львівських товаровиробників серед учнів загальноосвітніх шкіл міста. Роботи прийматимуться до 20 вересня цього року.  Відтак, до 1 жовтня буде оголошено переможців, які посіли І,ІІ та ІІІ місця. А з 3 до 7 жовтня виставку конкурсних робіт представлять у Львівському Палаці мистецтв на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник».

Вимоги до конкурсних робіт:

Папір А4, А3 формату

Техніка виконання робіт довільна.

Малюнок повинен відповідати темі «Купуй львівське!», тобто містити зображення або товарів львівських підприємств або самих підприємств як ззовні, так і всередині (хлібопекарні, кондитерські фабрики,  фабрики пошиття одягу чи взуття, заводи по виробництву ліків, парфумів,  автобусів, жарівок, меблів тощо), торгових мереж (магазинів, супермаркетів, ринків, ярмарків) тощо. На малюнках можуть зображатися також схеми, наприклад: купівля товару→відрахування податків→ремонт шкіл, лікарень, доріг тощо. →гарне, розвинуте місто.

На малюнку обов’язково повинна бути фраза «Купуй львівське!»

На зворотній стороні малюнку зазначити друкованими літерами: прізвище, ім’я та по-батькові учня, клас, № школи, ПІП вчителя та його контактний телефон (бажано мобільний).

Увага! Конкурсні роботи, оформлені неналежним чином, до уваги не братимуться.

Департамент економічної політики залишає за собою право  на власний розсуд розпоряджатися конкурсними роботами.

Конкурсні роботи подавати: 79006, пл.Ринок,1, 429 каб., відділ економічного розвитку управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської ради, в робочі дні (понеділок-п'ятниця) з 9:00 до 17:00 год. Контактний телефон: 297-57-64.

Марія Юрків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: