Як пройшло судове засідання у справі бездіяльності Львівської ОДА щодо ремонту доріг (відео)

Сьогодні, 17 вересня, у Львівському окружному адміністративному суді  пройшло попереднє судове засідання у справі бездіяльності Львівської ОДА та її голови щодо ремонту доріг в області.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Нагадаємо, МГО «Молодь за розвиток Львівщини» подала позов у Львівський окружний адміністративний суд з проханням визнати бездіяльність Львівської облдержадміністрації та голови Львівської ОДА по організації виконання обласного бюджету за Програмою фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік.

Під час засідання юрист відповідача наголосив, що оригінали документів перебувають у Львівській обласній раді, яка офіційно затвердила Програму із ремонту та реконструкції доріг у Львівській області.

Натомість представники позивача наголошували на тому, що користувались відкритими джерелами інформації, зокрема інформацією, яка оприлюднена на офіційному сайті Львівської ОДА. Представники відповідача до наступного засідання пообіцяли підготувати заперечення у справі.

У попередньому судовому засіданні оголосили перерву і призначили дату наступного судового засідання на 10 жовтня о 10 годині.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: