Мешканці Підзамче активно долучаються до ремонту дитячого майданчика

Як повідомляють в Інституті міста, продовжується відновлення дитячого майданчика на вулиці Богдана Хмельницького, 66-72.

«Мешканці навколишніх будинків все більш активно допомагають просуватись проекту. Скепсис, що існував перед початком проекту, змінився на зацікавленість та намагання усебічно допомогти його швидкому та успішному завершенню. Підтвердження цьому – кількість мешканців, які прийшли допомагати минулих вихідних на майданчик», - повідомляють в Інституті міста.

Зараз подвір’я перед будинками перебуває в активній стадії реконструкції – старі непотрібні будівлі знесені, відновлені атракціони заново встановлені. Починаючи з 13 вересня місцева команда стріт-арту почала розмальовувати прилеглу до майданчика стіну, що невдовзі буде повністю вкрита малюнком.

На майбутньому майданчику кожен зможе весело провести час, та все ж таки діти – одна з найважливіших аудиторій цього проекту. Тому їм дозволили попрацювати пензликами – огорожа, яка відгороджує майданчик від тротуару та проїжджої частини набула яскравих кольорів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: