Науковці Львівської Політехніки отримали нагороди від Львівської обласної ради

Нещодавно кафедра Електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка» відзначила піввіковий ювілей. З нагоди свята у актовій залі відбулася урочиста академія, яка зібрала студентів, викладачів та випускників кафедри різних років.

На початку урочистостей до присутніх з вітальними словами звернувся ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало, який зачитав розпорядження голови Львівської обласної ради Петра Колодія та вручив Грамоти облради провідним науковцям кафедри.

Зокрема, за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, підготовку висококваліфікованих спеціалістів, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 50-річчя кафедри Електронно обчислювальних машин було нагороджено Віктора Кременя – кандидата технічних наук, доцента кафедри; Ореста Акимишина – кандидата технічних наук, доцента кафедри; Сергія Хомича – старшого викладача кафедри; Андрія Сала – кандидата технічних наук, доцента кафедри; Максима Олексіва – кандидата технічних наук, асистента кафедри.

Зазначимо, що кафедра «Електронні обчислювальні машини» Національного університету «Львівська політехніка» створена у 1963 році та є першою кафедрою комп'ютерного спрямування у Західному регіоні України й до сьогодні залишається базовою з комп'ютерної техніки та технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: