Правоохоронці знайшли водія, який збив львів'янку та залишив місце ДТП

Вранці 16 вересня на вулиці Яворницького у Львові під колесами автомобіля травмувалась 29-річна жінка. Водій, який скоїв цю ДТП, - залишив місце пригоди, не повідомивши про подію до міліції. Втім, це не допомогло йому уникнути відповідальності.

Працівники Державтоінспекції Львова швидко встановили втікача – ним виявився 25-річний житель Миколаївського району. Керуючи автомобілем «ЗАЗ ДЕУ», молодик не обрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на жінку-пішохода.

У результаті автопригоди постраждала отримала травми та звернулась за допомогою до медиків. У неї діагностували струс головного мозку та забої.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї автопригоди.

Нагадуємо, що, відповідно до Правил дорожнього руху, у випадку причетності до ДТП, водій повинен негайно зупинити транспортний засіб та обов’язково залишатися на місці події.

Слід увімкнути аварійну сигналізацію та встановити знак аварійної зупинки. Також необхідно вжити можливих заходів для надання першої медичної допомоги потерпілим, викликати «швидку», звернутися за допомогою до присутніх та відправити постраждалих до лікарні.

Якщо ж зробити це неможливо – слід відвезти потерпілого до найближчого лікувального закладу своїм транспортом, попередньо зафіксувавши розташування слідів пригоди, а також положення транспортного засобу після його зупинку. У лікарні потрібно повідомити своє прізвище, номерний знак автомобіля та повернутися до місця ДТП.

Необхідно обов’язково повідомити про пригоду до міліції, записати прізвища й адреси очевидців та очікувати прибуття правоохоронців.

 

Прес-служба управління
ДАІ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: