Регіонали затягують час, аби не підставляти Януковича та Азарова, - Хміль

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді сьогодні навмисне затягує час, аби уникнути розгляду законопроектів про мораторій на закриття навчальних та медичних закладів. Про це Дивись.Інфо повідомив народний депутат Михайло Хміль.

«Учора Рада продемонструвала, що можна працювати швидко й ефективно. До 13-ї години встигли розглянути усі питання порядку денного. Натомість сьогодні бачимо кардинально інші результати. Регіонали виступили за те, щоб питання розглядались за повною процедурою. Це робиться навмисно, щоб затягнути час і не встигнути розглянути інші питання, що внесені сьогодні у порядок денний. Зокрема, йдеться про чотири законопроекти про мораторії на закриття навчальних та дошкільних закладів, а також про мораторій на закриття закладу охорони здоров’я», - зазначив М.Хміль.

Через те, що в цілому порядок денний сесії не затверджено, питання, які мають розглядатись формуються лише на день. Відтак на завтра будуть запропоновані уже зовсім інші законопроекти.

«Партія влади демонструє, як з допомогою регламентних маніпуляцій можна уникнути незручного для неї голосування за ті чи інші законопроекти. Регіонали таким чином уникають висвітлення своєї позиції щодо закриття садочків, шкіл, лікарень. Незручно показувати виборцям, що вони закривають соціально значимі об’єкти, але й голосувати за мораторій на закриття не хочуть. Адже це політика з оптимізації бюджетних установ, яку сповідують президент і уряд», - додав народний депутат.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: