У Львові відбудеться веломарафон до Європейського тижня мобільності

У Львові триває Європейський тиждень мобільності. Відтак, у суботу, 21 вересня, відбудеться веломарафон вулицями міста. Як розповіли партнери ЄТМ, веломарафон пройде на підтримку благодійного велопрокату, кошти від якого перераховують центру «Джерело». 

Як зазначають організатори, до участі у марафоні закликають усіх, хто їздять на велосипеді, він покликаний продемонструвати вагу велосипедів у міському транспорті.

Протяжність маршруту – 25 км. Збір учасників веломарафону відбудеться об 11:00 біля супермаркету Арсен (просп. В. Чорновола).

Маршрут веломарафону: проспект В. Чорновола, проспект Свободи, проспект Шевченка, вул. Саксаганського, площа Петрушевича, вул. Зелена, вул. Сихівська, проспект Червоної Калини, вул. Хуторівка, вул. Наукова, вул. Кульпарківська, вул. Антоновича, вул. Митрополита Андрея, вул. Устияновича, вул. Соломії Крушельницької, вул. Січових стрільців, вул. В. Гнатюка, площа Ринок.

Водночас партнер Європейського тижня мобільності - компанія МТС - присвятить цей веломарафон благодійному велопрокату, який діє в місті на підтримку реабілітаційного центру «Джерело».

«Суботній веломарафон відбуватиметься на підтримку благодійного прокату, який наша компанія відкрила у 4 локаціях міста. Справа в тому, що кошти від прокату велосипедів ми перераховуємо в реабілітаційний центр «Джерело». І оскільки прокат діятиме ще десь близько місяця, ми хочемо, щоб якомога більше людей долучились до такої благодійної ініціативи», - зазначив Володимир Хіцяк, експерт із зовнішніх зв’язків Західного територіального управління компанії МТС-Україна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: