Заступник голови Львівської ОДА Гураль пообіцяв вирішити проблеми мешканців області

Вчора, 17 вересня заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль провів особистий прийом громадян.

Загалом Вадим Гураль прийняв 8 колективних та особистих звернень від мешканців Львівської області.

Зокрема, із проблемними питаннями до керівництва області звернулись мешканці Самбірського, Сокальського, Жовківського, Пустомитівського районів та м. Дрогобича.DSC_9226-250x166

Найгостріші питання, які розглянули під час прийому здебільшого стосувались порушення земельного законодавства, неправомірна приватизація ділянок у житловому масиві, підключення електропостачання та газопостачання до будинку та відмова в пільговому перевезенні інваліду. Також мешканці області стурбовані станом доріг, соціальною та юридичною незахищеністю.

Мешканці смт Скнилів Пустомитівського району обурені неправомірними діями сільського голови щодо надання земельних ділянок та звернулися до керівництва області врегулювати ситуацію.

З проханням про виділення земельної ділянки під дитячий майданчик під час особистого прийому громадян Львівщини звернулись мешканці м. Дрогобич.

«Ми звернемо увагу на ваші прохання та зробимо всі юридичні запити та звернення, які від нас залежать. Сподіваюсь, в найближчий час ці питання буде вирішено», – сказав заступник голови ОДА.

Вадим Гураль розглянув усі звернення та скарги й дав відповідні доручення безпосереднім виконавцям, які перебуватимуть на особистому контролі заступника голови облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: