Завтра відкривається V фестиваль «Ляльковий світ» - Проект «LADY & TEDDY»

З 19 по 29 вересня - у Львівському Палаці Мистецтв, вул. Коперніка, 17 (2 поверх) триватиме V фестиваль «Ляльковий світ» - Проект «LADY & TEDDY». Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 19 вересня о 16:00.

«Ляльковий світ» - це форум лялькарів, який щороку дає змогу учасникам обмінятися досвідом, пропонує поціновувачам вивчити нові техніки на майстер-класах, ознайомитися з світовими тенденціями створення авторської ляльки. Для відвідувачів – це нагода побачити культуру авторської ляльки, яка стрімко розвивається в нашій країні.

Цього року участь у фестивалі візьмуть півсотні лялькарів з різних областей України. Майстриня Галина Ночовна з Полтави привезе ляльки із сучасної полімерної пластики, київська майстриня Еріка Нібак покаже великі текстильні ляльки, киянка Вікторія Кукало - ляльки в стилі стім-панк, ведмедики-тедді привезе Скляренко Оксана, музичні ведмедики - Роксана Рубіс з Києва, квіткових дівчат - Зоя Мисько із Харкова. Запрошуємо! Вхід на відкриття 19 вересня вільний, в інші дні до 29 вересня - 10 грн. Дитячий 5 грн. Фотографування -5 грн.

Організатор ЛОГО «ІМЦ 365»

handmade

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: